Harjoituksia

Suunnistamaan pääsee, vaikka iltarastit ovat talvitauolla ja KS-Yökuppi on saatu sekin päätökseen. Talvikupin kalenterista löytyy ohjelmaa ja SamuH:n taitoharjoituksia on tarjolla omatoimisesti:

Moro!

Joululoman lähestyessä on aika perehtyä harjoitustarjontaan. Suunnistamaan pääsee omatoimisten merkeissä. Viime vuodelta hyväksi havaitut jouluiset väyläharjoitukset tekevät paluun. Alla harjoitustiedot.

Joulun 2021 omatoimiset:

Lumiukko (helpohko 4,3 km):
Muhniemellä tarjolla kaikille sopiva väyläharjoitus, jolla pituutta 4,3 km. Väylä on sopivan leveä myös ensikertalaisille. Kohteita on runsaasti etenemistä helpottamaan. Sujuva ennakointi on tärkeää, mutta muista käyttää kohteita myös väylän
reunoilta.

Paikoitus: https://goo.gl/maps/vpRjo5EMxZ2EsZ2y6


Tonttu (keskivaikea 5,0 km):
Pilkkakorvenmäellä on haastetta hieman enemmän. Radalla on pituutta 5,0 km. Tämän harjoituksen väylä on hieman kapeampi, jolloin edessä olevat kohteet korostuvat entisestään. Muista siis pitää katse ylhäällä!

Paikoitus: https://goo.gl/maps/pvT3mVMznk5LcadB8


Joulukuusi (vaikea 6,7 km):
Selänpään harjoitus on vaikeusasteeltaan vaikein ja sillä on pituutta 6,7 km. Kartalta on poistettu polut sekä muutamia muitakin kohteita. Käytännössä harjoituksessa kannattaa hyödyntää pelkästään maastonmuotoja eli kannattaa säästää tämä harjoitus ultimaattiseksi huipennukseksi. 😉

Paikoitus: https://goo.gl/maps/TEVuK4QDoVdKgnfx6

Kaikki kartat löytyvät Nimenhuudon (kts. ohje alla) materiaaleista.

Mukavaa joulunaikaa!

Terv. SamuH

* * *
1. Rekisteröyidy ensin Nimenhuutoon Linkki tässä.
2. Kirjaudu Nimenhuutoon.
3. Hae seura: Kouvolan Suunnistajat jos ei jo näy sinulla.
4. Kuvat ja materiaalit – näytä kansiot
5. Näytöllä on tiedostojen nimiä laatikoissa. Tästä sitten pdf:n talletus omalle koneelle ja tulostus.