Firmalaskutus

(päivitetty viimeksi 15.4.2021)

Jos osallistumisesi Keskilaakso-Rasteille tai Kouvolan Sanomien iltarasteille maksaa jokin yritys tai yhteisö, voit maksaa karttamaksun ns. firmalaskutuksella.

● Kun käytät firmalaskutusta, sinun on AINA ilmoittauduttava KS:n nettikaupan kautta riippumatta siitä millä tavalla hankit/tulostat kartan. Ilmoita tapahtumapaikalla järjestäjille, että olet suorittanut maksun nettikaupassa yrityksesi koodilla.

● Käytössä ei ole enää paperisia listoja/kansioita. Eli ilmoittautuminen tapahtuu vain nettikaupan kautta.

● Katso oman yrityksesi/yhteisösi firmalaskutustunnus Tästä linkistä.

● Osta tapahtuman kartta KS:n nettikaupasta. Käytä ostotapahtumassa omaa koodiasi eli syötä se kohtaan, jossa kysytään ’Onko sinulla alennukseen oikeuttava koodi?’. Näin tilauksen summaksi tulee 0 €.

● Omatoimisuunnistusaikana kartta/kartan latauslinkki tulee sähköpostiisi. (Huom. kaikkien selaimien esikatselu ei näytä karttatiedostoja oikein. Lataa tiedosto ensin omalle koneellesi ja tulosta sitten.)
● Normaalin toiminnan aikana saat kartan tapahtumapaikalta. Ilmoita ratamestarille, että olet suorittanut maksun firmalaskutuksella.

● Huom. Jokaisen firmalaskutusta käyttävän suunnistajan on tehtävä oma ostotapahtumansa. Eli yksi asiakas = yksi ostotapahtuma = yksi kartta. Tämä siksi, että tiedot menevät kauden päätyttyä laskutukseen.

Ongelmatapauksissa tai jos yrityksesi tiedot puuttuvat ota yhteyttä: ksiltarastit21@gmail.com