Firmalaskutus

(päivitetty viimeksi 21.5.2021)

Jos osallistumisesi Keskilaakso-Rasteille tai Kouvolan Sanomien iltarasteille maksaa jokin yritys tai yhteisö, voit maksaa karttamaksun ns. firmalaskutuksella.

● Kun käytät firmalaskutusta, sinun on AINA ilmoittauduttava KS:n nettikaupan kautta riippumatta siitä millä tavalla hankit/tulostat kartan. Ilmoita tapahtumapaikalla järjestäjille, että olet suorittanut maksun nettikaupassa yrityksesi koodilla.

● Käytössä ei ole enää paperisia listoja/kansioita. Eli ilmoittautuminen tapahtuu vain nettikaupan kautta.

● Katso oman yrityksesi/yhteisösi firmalaskutustunnus Tästä linkistä.

● Maksa osallistumisesi, ostamalla tapahtuman kartta KS:n nettikaupasta. Käytä ostotapahtumassa omaa koodiasi eli syötä se kohtaan, jossa kysytään ’Onko sinulla alennukseen oikeuttava koodi?’. Näin tilauksen summaksi tulee 0 €.

● Sinun ei tarvitse tulostaa karttaa. Normaalin toiminnan aikana saat kartan tapahtumapaikalta. Ilmoita ratamestarille, että olet suorittanut maksun firmalaskutuksella ja saat kartan tapahtumapaikalla veloituksetta.

● Jos kuitenkin haluat omatoimisuunnistaa, tulosta kartta itse, tarkista kuinka kauan liput/nauhat ovat maastossa ja suunnista haluamanasi aikana. (Huom. kaikkien selaimien esikatselu ei näytä karttatiedostoja oikein. Lataa tiedosto ensin omalle koneellesi ja tulosta sitten.)

● Huom. Voit ostaa nyt yhdellä kertaa enintään neljä karttaa, kaikki samaa rataa tai osa eri rataa. Voit siis ostaa samalla esim. työkaverillesi kartan. Kaikista kartoista lähtee tieto laskutukseen.

Ongelmatapauksissa tai jos yrityksesi tiedot puuttuvat ota yhteyttä: ksiltarastit21@gmail.com