PasiAnssia iltarasteilla 2.8 ja 9.8?

Kryptinen otsikko vaatii avaamista. Olen päivittänyt Paaskosken ja Lautaron karttoja Anssi Pajuojalle ja Pasi Sarilammelle. Molemmat ratamestarit ovat keventäneet päivitysurakkaani tutkimalla muutoskohteet hyvin etukäteen. Molemmilta löytyy sekä kykyä että halua ryhtyä ihan karttapäivittäjiksi. Tarvittaisiin vain perehdytystä, ocad-lisenssejä ja hieman it-kalustoa!

KS-iltarastit 2.8.2022/Anssi Pajuoja: Ratasetti kattava. F-rata 7.1km/21 rastia, A-rata 5.3km/19 rastia, B-rata 3.9km/12 rastia, C-rata 2.5km/9 rastia, D-rata 1.3km/6rastia.

Runsas rastimäärä on takuu sille, että Anssi on löytänyt maaston parhaat osat käyttöön. Siitä kuva ”metsämaisema”. Kuvan ”horsmikkoon” päätyy vain huonoilla reitinvalinnoilla.

Metsämaisema
Horsmikko

Viimevuotiseen tapaan tilavan parkkipaikan ja sähköt tarjoaa Viherpeukalot Puutarhamyymälä, navigaattoriosoite Jyrääntie 55. Opastus alkaa VT15:n ja Jyrääntien risteyksestä. Pysäköintijärjestelyt kuvassa ”pysäköinti”.

Painettuja karttoja odottamassa 200 kpl. Anssi toivoo runsasta osanottoa.

Pysäköinti

KS-iltarastit 9.8.2022/ Pasi Sarilampi: Ratapituudet A 5,5 km, B 3,9 km, C 2,3 km ja D 1,0 km. Pasi on neuvotellut Jokelan Myllytuvan taustayhteisön Kukkomarttojen kanssa lähdön järjestämistä näissä maisemissa. Joitakin rasteja sijoittuu Myllytuvan suorastaan satumetsämäiseen lähimaastoon. Tuohon kuvan Myllysiltaan pääsevät iltarastien suunnistajat tutustumaan jo tullessaan paikalle parkkipaikalta, joka on joen toisella puolen sijaitsevan Kahvila Kaarnasydämen pihapiirissä. Myllyllä on tapahtuman ajan avoimet ovet ja makkaran myyntiä.

Jokelan Myllysilta